Ohúrte návštevníkov mramorovým vzorom

Keď vstúpite do miestnosti, ktorá má povrchy so vzorom mramoru, zanechá to dojem. Skutočný mramor je však finančne náročný. Prečo zbytočne platiť viac, keď obklady a dlažby so vzorom mramoru urobia rovnaký dojem a môžu rovnako dobre slúžiť? Do jedného bytu v Bratislave, ktorý navrhovalo architektonické OVA studio, sme takéto riešenie aplikovali. A byt zaznamenal taký úspech, že sa dokonca stal súčasťou televíznej reklamy.

Špecialisti oddelenia projektov v Star-dom vytvárajú netradičné riešenia nielen pre developerské projekty, firmy, alebo hotelierstvo. Luxusný nádych dávajú aj bežným domácnostiam. Stačí, keď sa kreativita dizajnového štúdia spojí s našimi skúsenosťami a širokým výberom, a unikátne riešenie je na svete.

Na veľkosti formátov záleží


Veľkoformátové dlažby sú už niekoľko rokov veľmi populárne a ich využitie stúpa. V našich moderných veľkokapacitných skladoch nájdete na dodanie pre váš projekt aj veľké formáty dlažieb s hrúbkou 6 mm. Tie sa dajú využiť ako jednoduché a nadčasové obklady. Takéto veľké formáty, ukladané na mieru do navrhnutého priestoru, dokážu vytvoriť miestnosť, ktorá dýcha svojou osobitosťou. Pridajme povrchovú úpravu na nerozoznanie od pravého mramoru, a nejednej návšteve zrejme budete vysvetľovať, že to, po čom obdivne prechádzajú rukou nestálo tak veľa, ako sa zdá. Na pohľad to však nerozoznajú.

Pracovná doska a zadná stena linky v mramorovom dekore


V zmienenom bratislavskom byte našli veľkoformátové obklady kreatívne použitie aj na kuchynskom pulte. Použitie rovnakého materiálu na zadnú stenu kuchynskej linky vytvorilo veľmi moderne, čisto a jednoducho pôsobiaci priestor. Pritom ale nebolo vôbec nutné upustiť od praktickosti, pretože takéto povrchy sa ľahko udržujú, čistia a sú mimoriadne odolné voči poškodeniu.

Mramorový efekt v kúpeľni či šatníku


V tejto realizácii sa s mramorom stretnete doslova na každom kroku – nemáte však pritom pocit, že by to silno udieralo do očí. Mramorový dizajn obkladu bol použitý v šatníku ako štýlové pozadie steny s praktickou údržbou. No a v kúpeľni ho nájdete tiež. Veľké formáty vám doslova zdvihnú zrak pri skúmaní, kde až ich veľkosť končí. Všetky štyri priestory (kuchynský pult, kúpeľňa, obklad steny kuchynskej linky a šatníka) prinášajú to najmodernejšie a najpraktickejšie s jemným efektom, len za zlomok ceny v porovnaní so skutočným mramorom. Šťastlivcov, ktorí v priestore bývajú, však ešte len docenia množstvo výhod tohto povrchu v praktickom živote.

Vzor, ktorý je neopakovateľný


Bojíte sa, že opakujúci sa vzor na veľkom formáte nebude vyzerať pri konečnej aplikácii dobre? Môžete byť celkom pokojní. Vďaka digitálnej potlači je na veľkoformátových obkladoch a dlažbách vždy iný vzor. Dajú sa pritom použiť na milión spôsobov a byt v Bratislave je len zlomkom ich potenciálu. Neštandardné riešenia nás bavia a kolegovia z oddelenia projektov našli v kreatívnej realizácii svoju vášeň. Tú budú radi zdieľať aj s vami a tak nás neváhajte kontaktovať, aby sme spoločne mohli už dnes vytvoriť priestory zajtrajška.

hidden

Sme partnerom pre vaše trendové bývanie. StarDom – to sú najkrajšie kúpeľne v meste.

Showroom